Om os​

​Vi er to brødre, der begge elsker at gå ud og spise. Hele atmosfæren og stemningen ved at blive henvist til sin plads, levere sin ordre og få noget rigtig godt at spise, mens man har tid til bare at koble af og tale sammen uden noget stress og jag – ingen indkøb, ingen madlavning, ingen opvask – det er luksus for os.

​Vi har i flere år gået med drømmen om at starte vores eget spisested, hvor vi selv kunne få mulighed for at levere noget af det, vi selv elsker at modtage. Efter længere tids overvejelser og udvikling af vores koncept gik drømmen endelig i opfyldelse i 2016, hvor vi besluttede os for at åbne Brormands Madstue.

Klassisk mad

Vi har hele tiden vidst at konceptet skulle være hverdagsmad med udgangspunkt i det klassiske køkken. Vi syntes, at der manglede et sted blandt alle de internationale spisesteder, hvor der er mulighed for at få klassisk hverdagsmad, som vi alle kender og kan lide. Det skal være simpelt, smagfuldt og fremstillet af friske råvarer, der passer til årstiden.

For alle

Vores vision for stedet skulle som udgangspunkt være, at det skal være et sted for alle. Vi synes ikke, det bør være nødvendigt, at skulle spare op for at tage ud at spise. Det må gerne være en luksus alle kan nyde. Man kan nærmest sige, at vi forsøger at henvende os til alle: Dem der ikke gider eller orker at lave mad, dem der ikke kan finde ud af det, dem der bare gerne vil gøre det lidt nemt, dem der vil ud og være lidt romantiske og dem der ligesom os, bare elsker at gå ud og blive serviceret.

Info

Brormands Madstue

CVR: 37840726

Adresse​

Randersvej 19

8200 Aarhus N

Kontakt

Tlf.: 24 22 20 56

E-mail: kontakt@brormands.dk